Βόλος: 2421009098 & Θεσσαλονίκη: 2310752246 6980404471, 6946185871 paiteris.a@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΙΔΗΡΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΩΝ
SCRAP. PAITERIS | Ανακύκλωση Σιδήρων & Μετάλλων Βόλος


Η ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων διαδραματίζει ένα καθοριστικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος. Μέσω της διαδικασίας ανακύκλωσης σιδήρων και μετάλλων, μειώνεται η ανάγκη για εξόρυξη νέων πρώτων υλών και εξοικονομείται ενέργεια.

Η επιχείρησή μας “SCRAP. PAITERIS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και όλες τις απαραίτητες άδειες, αναλαμβάνει την αγορά και ανακύκλωση σιδήρων και μετάλλων, συμβάλοντας έτσι σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ &
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
 
 
  Σίδηρο
  Χαλκό
  Ορείχαλκο (Μπρούτζο)
  Αλουμίνιο
  Ανοξείδωτος χάλυβας (inox)
  Ζάντες Αλουμινίου
  Καλώδια Χαλκού
  Παλιές μπαταρίες
  Ηλεκτρικά Μοτέρ
 
 
 
ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Αναλαμβανουμε αποξηλώσεις κτιρίων, αποθηκών, εργαστηρίων και γραφείων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες λύσεις για την ασφαλή, αποτελεσματική και βιώσιμη απομάκρυνση των παλαιών σιδήρων και μετάλλων.
 
 
 
     
     
 
 
 
     
     
     
  Έχετε άχρηστα παλιά σίδερα & μέταλλα;
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή, θα το ζυγίσουμε, θα το παραλάβουμε από τον χώρο σας και θα σας πληρώσουμε τοις μετρητοίς. Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον.

 
     
     
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα.
 
     
     
   ΒΟΛΟΣ: 2421009098
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 2310752246
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
με τα ειδικά οχήματα που διαθέτει η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την συλλογή και μεταφορά των παλαιών σιδήρων στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, όπου τα διαχειριζόμαστε ανάλογα με το είδος τους και, εν συνεχεία, προβαίνουμε στη διαδικασία επεξεργασίας τους.
 
     
     
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ
είναι να παρέχει μια επαγγελματική, γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση προς όφελος του πελάτη, διατηρώντας παράλληλα αυστηρές και αδιάβλητες αξίες της αμεροληψίας στο εμπόριο και την προστασία του περιβάλλοντος.