Βόλος: 2421009098 & Θεσσαλονίκη: 2310752246 6980404471, 6946185871 paiteris.a@gmail.com
hero image
 
 
 
 
SCRAP. PAITERIS
Ανακύκλωση Σιδήρων & Μετάλλων Βόλος


Η επιχείρησή μας “SCRAP. PAITERIS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο της ανακύκλωσης και είναι αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και λειτουργεί εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  αγοράζουμε και ανακυκλώνουμε παλιά σίδερα και μέταλλα, μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αναλαμβάνουμε και την αγορά και απόσυρση οχημάτων, εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναλαμβανουμε αποξηλώσεις κτιρίων, αποθηκών, εργαστηρίων και γραφείων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες λύσεις για την ασφαλή, αποτελεσματική και βιώσιμη απομάκρυνση των παλαιών σιδήρων και μετάλλων.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα.
 
     
     
   ΒΟΛΟΣ: 2421009098
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 2310752246
 
     
 
 
 
 
 
     
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ
Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες άδειες περισυλλογής και μεταφοράς στερεών επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων, σύγχρονα οχήματα και εργαζόμαστε με αφοσίωση προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΡΙΟ
Με την προσήλωσή μας στην πράσινη επιχειρηματικότητα, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνία και στην μείωση των αρνητικών επιπτώσεων που έχουν οι ανθρώπινες δραστηριότητες στον πλανήτη μας.
 
     
 
 
 
 
 
     
     
     
  Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας 
όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για τον διαρκή εκσυγχρονισμό μας και την σωστή συνεργασία μαζί σας που θα μας εξασφαλίσει ένα πιο πράσινο μέλλον.