Βόλος: 2421009098 & Θεσσαλονίκη: 2310752246 6980404471, 6946185871 paiteris.a@gmail.com
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
SCRAP. PAITERIS | Ανακύκλωση Σιδήρων & Μετάλλων Βόλος


Η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη μείωση των αποβλήτων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι ηλεκτρικές συσκευές περιέχουν πολύτιμα υλικά και μέταλλα που, εάν ανακυκλωθούν σωστά, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα.

Στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε τη βιώσιμη διαχείριση των παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, η επιχείρησή μας “SCRAP. PAITERIS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ανακύκλωσης και άμεση εξυπηρέτηση για ένα καλύτερο και πιο πράσινο αύριο.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ &
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
 
 
  Ψυγεία
  Πλυντήρια Ρούχων
  Πλυντήρια Πιάτων
  Κουζινικές
  Κλιματιστικά
... αλλά και κάθε ηλεκτρική συσκευή.
 
 
 
Στην επιχείρησή μας, πιστεύουμε ότι η ανακύκλωση είναι βασικό κομμάτι της ευθύνης μας έναντι του περιβάλλοντος. Με πάθος για την προστασία του πλανήτη, εργαζόμαστε καθημερινά για να προωθήσουμε μια βιώσιμη κοινωνία και να καταστήσουμε την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών προσιτή, αποτελεσματική και αποτελεσματική. 

Επιλέξτε την επιχείρησή μας για ένα πιο πράσινο μέλλον. Επιδιώκουμε τη βέλτιστη διαχείριση των φυσικών πόρων, προσπαθώντας να μειώσουμε την εξάντληση των φυσικών πόρων και να προσφέρουμε μια πράσινη εναλλακτική λύση.
 
 
 
     
     
 
 
 
     
     
     
  Ανακυκλώνουμε σήμερα τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές της οικίας ή της επιχείρησής σας!
Εάν έχετε παλιές ηλεκτρικές συσκευές, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε να την παραλάβουμε από το χώρο σας. Έτσι, συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. 

 
     
     
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2421009098